Raisa Pöntinen


Kouluterveydenhoitaja
Vaalinumeroni on 40

Olen Raisa Pöntinen, naimisissa oleva 45-vuotias terveydenhoitaja ja työskentelen kouluterveydenhoitajana Eksotella. Harrastan käsitöitä, lukemista ja liikuntaa.

Lähdin ehdolle, koska haluan vaikuttaa oman seurakuntamme toimintaan, päätöksentekoon ja olla osana tekemässä tulevaisuuteen kantavia päätöksiä, kuitenkin kristilliset tavat ja arvomaailma säilyttäen. Tämä oli tavoitteeni 4. vuotta sitten seurakuntavaaleissa ja se on sitä yhä.

 Pidän tärkeänä, että voimme seurakuntana/seurakuntalaisina jakaa arkeamme ja uskoamme sekä kertoa Jumalasta myös muille. Imatran seurakunta edustaa minulle hengellistä kotia, jossa voin harjoittaa ja vahvistaa uskoani. Koska seurakunta on minulle tärkeä, haluan osaltani olla vaikuttamassa siihen, että siellä on monipuolista toimintaa jatkossakin. Tätä vaikuttamista olen tehnyt edellisten seurakuntavaalien jälkeen kirkkovaltuustossa ja kirkkoneuvostossa.

Erityisen tärkeänä koen lapsi- ja nuorisotyön, vaikka väestön ja seurakuntalaistenkin ikärakenne painottuu tätä iäkkäämpiin henkilöihin. Tämä siksi, että koen lapsuuden uskonnollisuudella ja uskolla olevan suurta merkitystä ihmisen myöhemmässä elämässä, vaikkei hänestä seurakunta-aktiivia tulisikaan. Meidän, Myö yhes -valitsijayhdistyksen motto on: ”Myö yhes - saman taivaan alla” ja ajattelen meidän kaikkien ihmisten tosiaan olevan saman Jumalan taivaan alla, yhdessä. Tätä yhteisöllisyyttä, hengellistä kotia, haluan olla vaalimassa ja vahvistamassa.